HVEM ER JEG?

Jeg hedder Trine Bagger og har altid interesseret mig for kroppen og især træning af den. Jeg arbejder blandt andet som personlig træner og massør, og har siden 2014 været en fast del af det danske landshold i styrkeløft. Jeg har utallige danske mesterskaber på bagen samt medaljetager ved både EM og VM.

MIN MISSION

SBD er i min optik de bedste produkter indenfor dette felt. Her må man ikke nøjes med noget. Og det er ikke kun os, der har denne opfattelse! Flere af verdens bedste styrkeløftere og stærkmænd har indgået et samarbejde med SBD, herunder USA’s Ray Williams, og den verdenskendte stærkmand, Brian Shaw. Desuden er SBD knæbind de mest benyttede knæbind i IPF.

Min mission med SBD Denmark er at gøre andre styrkesportsgrene, såsom CrossFit og vægtløftning, opmærksomme på SBD og at gøre produkterne let tilgængelige i Danmark. Jeg vil være synlige til flere store stævner på tværs af styrkesportsgrenene med en stand, hvor jeg vil sælge mine produkter. Kom gerne og få en snak ved min stand eller bare hils på.

SBD er i min optik de bedste produkter indenfor dette felt.

FORDELE VIP NYHEDER 

FORDELE VIP NYHEDER 

FORDELE VIP NYHEDER 

FORDELE VIP NYHEDER 

FORDELE VIP NYHEDER 

Modtag produktnyheder og fordele som den første