OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Sikker betaling med PensoPay

Enhver, der er involveret i behandling, transmission eller opbevaring af kortdata, skal overholde Betalings Kort Industriens Datasikkerhedsstandarder (PCI DSS). Stripe er blevet revideret af en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er certificeret som PCI Level 1 Service Provider. Dette er det strengeste certificeringsniveau, der er tilgængeligt i betalingsindustrien.

Hurtig forsendelse

Der sendes med GLS –  1-2 dages levering

Ombytning pga forkert størrelse

Hvis du er i den uheldige situation, at produktet du har modtaget ikke passer i størrelsen så bytter vi gerne, så længe du ikke har benyttet produktet til træning. Det er selvfølgelig tilladt at prøve det på og se om det passer.
Send produktet i brudt emballage plus en seddel med hvilken størrelse der ønskes i stedet + returadresse inkl. tlf nr tilbage til adressen:

SBD Denmark
Kirkestien 8
9230 Svenstrup J

Samtidig skal der overføres 50,- for fragt fra os til dig igen enten på:

Reg: 9202
Konto: 2072 765 934

eller til mobilepay 457327

For hurtigst mulig betjening send os en mail i forvejen på kontakt@sbddenmark.dk hvor du skriver returadresse inkl. tlf nr, ønsket størrelse og hvilken betalingsform, der er benyttet for returfragt (de 50,- kr). Dette kan gøres i stedet for sedlen i pakken. Ved yderlige spørgsmål kontakt os endelig på ovenstående mail eller nedenstående kontaktformular.

Hvordan får jeg nemmest mine nye SBD knæbind på?

Hvis du valgt en tight-fit model eller du bare søger den nemmeste måde at tage dine knæbind på, så se videoen nedenunder.

Hvordan vasker jeg mine knæbind?

Er du i tvivl om hvordan du skal vaske dine knæbind?

Vask dem altid i hånden
Brug en shampoo, som er beregnet til neopren
Vrid dem godt op
Lad dem tørre i ca 24 timer

Hvordan tager jeg mine håndledsbind på?

Sådan gør jeg

Fik du ikke det ønskede svar?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på email